Ішек-қарыннан дайындалатын «Жөргем» асы

Ішек-қарыннан дайындалатын «Жөргем» асы

Қазақ халқы ешқашан ысырапшылыққа жол бермеген, қолда барын ұқсатып, пайдаға жаратқан. Мал сойғанда тек етін ғана емес, ішек-қарнын да тазалап алған. Одан түрлі ас дайындаған. Бүгін біз ішек-қарыннан «Жөргем» деп аталатын өте пайдалы, әрі дәмді тағам дайындаймыз. Оны көбінесе күз немесе көктем мезгілінде әзірлеген. «Жөргем» тағамы дәмді болу үшін бастысы ішекті дұрыстап тазалау керек.

1. Жасанды интеллектті қолданасыз ба?