Гуляш қалай мажарлық көшпенділердің басты тағамына айналды?

Гуляш қалай мажарлық көшпенділердің басты тағамына айналды?

Корвин университетінің «Көшбасшылық және ағын» жаһандық зерттеу желісінің директоры, профессор Золтан Бузади «Talk & Cook» бағдарламасының жаңа қонағы атанды. Бүгінгі күннің тағамымажарлардың дәстүрлі көшпенді мәдениетінен бастау алатын суп-гуляш.

Бизнес-менеджмент саласының сарапшысы ретінде профессор Золтан қазақстандық менеджерлердің көшбасшылық қасиеттері туралы халықаралық зерттеулерінің нәтижесімен бөліседі. Сонымен қатар, Будапешттен келген қонағымыз мажар студенттерінің аты аңызға айналған қазақстандық «Дос-Мұқасан» тобының атауын ойлап табуға қалай көмектескені жайлы қызықты оқиғаны баяндайды.

1. Жасанды интеллектті қолданасыз ба?