Корвин
университетінің «Көшбасшылық
және ағын»
жаһандық зерттеу
желісінің директоры,
профессор Золтан
Бузади «Talk & Cook» бағдарламасының
жаңа қонағы
атанды. Бүгінгі
күннің тағамы
– мажарлардың дәстүрлі
көшпенді мәдениетінен
бастау алатын
суп-гуляш.
Бизнес-менеджмент
саласының сарапшысы
ретінде профессор
Золтан қазақстандық
менеджерлердің көшбасшылық
қасиеттері туралы
халықаралық зерттеулерінің
нәтижесімен бөліседі.
Сонымен қатар,
Будапешттен келген
қонағымыз мажар
студенттерінің аты аңызға
айналған қазақстандық
«Дос-Мұқасан» тобының
атауын ойлап
табуға қалай
көмектескені жайлы
қызықты оқиғаны
баяндайды.

